U bent hier: Home Zorgaanbod
  • Privazorg
  • Privazorg
  • Privazorg
  • Privazorg
  • Privazorg
  • Privazorg

Algemeen

Bij PrivaZorg kunt u 24 uur per dag terecht voor huishoudelijke zorg, begeleiding , persoonlijke verzorging en verpleging. De zorgverleners waarmee wij samenwerken zijn professionele en betrokken zelfstandige zorgondernemers. Zij zorgen voor praktische en deskundige ondersteuning. Op basis van uw zorgbehoeften, wensen en mogelijkheden zullen wij de zorg bieden die wenselijk is. Wij werken hierbij nauw samen met de gemeenten, wijkverpleegkundigen en sociale wijkteams.
Het is als vanzelfsprekend dat u de regie behoudt over uw zorgproces.
Ook kunnen wij u in de laatste fase van uw leven passende zorg bieden in uw eigen en veilige omgeving.


Huishoudelijke zorg

Heeft u een WMO indicatie ontvangen vanuit uw gemeente dan kunt u deze verzilveren bij Privazorg. Wanneer u deze niet heeft maar u wel zorg zou willen ontvangen, dan kunt u de gewenste uren particulier inkopen. Op basis van uw wensen en de gegeven mogelijkheden krijgt u een passende zorgverlener. Hierbij kunt u persoonlijke wensen of verwachtingen uitspreken zodat de match tussen uw zorgverlener en u blijvend en succesvol is.
Aan de hand van een ondersteuningsplan bieden wij een de gewenste en passende huishoudelijke zorg.


Wijkzorg en verpleging

Wanneer u niet volledig zelfredzaam bent en u ondersteuning nodig heeft bij de persoonlijke verzorging en/ of verpleging, kunt u bij Privazorg zorg op maat ontvangen, De zorg wordt vergoedt vanuit de Zorgverzekeringswet (ZVW) of vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) Daarnaast kunt u dezelfde zorg ook particulier ontvangen. Hier zijn kosten aan verbonden.

De wijkverpleegkundige komt bij u langs voor een gesprek. In dit gesprek zal het gaan over de zorgbehoefte, zelfredzaamheid, sociale netwerk en uw wensen en mogelijkheden. Het is belangrijk om een totaal beeld van u te krijgen zodat de zorg en ondersteuning goed afgestemd kan worden.
Afhankelijk van uw zorgzwaarte zal er een klein team van zelfstandige zorgverleners, zorgdragen voor het zorgproces. Zij beschikken over het juiste deskundigheidsniveau.


Begeleiding

Begeleiding thuis helpt u om weer zelfstandig te kunnen leven. Heeft u na een ziekte behoefte aan begeleiding? Of is er iets gebeurd waardoor u hulp nodig heeft om uw leven weer op de rails te krijgen? De zorgverleners van PrivaZorg helpen u hierbij. Duidelijkheid, structuur en rust zijn erg belangrijk om u te begeleiden naar (meer) zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en eigen regie.


Palliatief terminale zorg

Wilt u de laatste fase van uw leven thuis doorbrengen, in uw eigen vertrouwde omgeving? PrivaZorg helpt u hierbij. Wij spreken met u af wanneer onze zelfstandige zorgverleners voor u zorgen en op welke momenten uw naasten dit doen. Palliatief terminale zorg is er speciaal voor mensen die niet meer kunnen genezen en in die laatste fase graag thuis zijn. U heeft een indicatie nodig voor deze zorg.

 

Snel hulp nodig?

PrivaZorg heeft een landelijk netwerk van steunpunten.
Elk steunpunt heeft een zorgcoördinator bij wie u kunt aankloppen met vragen over de thuiszorg in uw regio.

Voor de regio Utrecht en Groene Hart kunt u contact opnemen met de zorgcoördinator van deze regio:
PrivaZorg Utrecht en Groene Hart
T: 030 - 63 65 302
E: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Voor andere steunpunten verwijzen wij u graag door naar de algemene website van PrivaZorg.
Klik hier voor een overzicht.
 

Copyright 2011 PrivaZorg Utrecht en Groene Hart  © | Dislaimer | Realisatie: W-bizz  | Webhosting: IDNO